beauty by randa

DIODE POWER LASER ONTHAREN & BEAUTY SPECIALIST
AFSPRAAK MAKEN
ipl diode laser ontharen

diode power laser ontharen

De krachtige Triple wave diode power laser maakt het mogelijk om vrijwel elk huidtype pijnloos en effectief te ontharen.

BEAUTY

Verschillende beauty behandelingen voor een beeld vol zelfvertrouwen en een prachtige uitstraling.

Microblading

Microblading is een techniek waarbij ik met een heel dun naaldje en met de hand oppervlakkig in de huid pigment inbreng

BEAUTY BY RANDA IS EEN SFEERVOLLE, GEZELLIGE EN PROFESSIONELE SCHOONHEIDSSALON GELEGEN IN VENRAY WAAR U VOOR DE DEUR KUNT PARKEREN. DE SALON STAAT VOOR PERSOONLIJKE AANDACHT, KWALITEIT EN VAKKUNDIG ADVIES WAARBIJ U HELEMAAL TOT RUST KUNT KOMEN EN KAN GENIETEN VAN EEN MOMENT VOOR UZELF. BEAUTY BY RANDA IS EEN LUXE SCHOONHEIDSSALON DIE KEUZE BIEDT UIT VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN. U KUNT TERECHT VOOR GEZICHTSBEHANDELINGEN, MICROBLADING, WIMPEREXTENSIONS, DEFINITIEF ONTHAREN MET DE MEDIOQ POWER DIODELASER EN FILLERS.

BEAUTYBYRANDA

MIJN VERHAAL

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

DIODE POWERLASER ONTHAREN

Heeft u als vrouw last van ongewenste en/of overmatige haargroei in het gezicht, onder de oksels, bij de bikinilijn of op uw benen? Of heeft u als man last van overtollige haargroei op de borst, buik, schouders of rug? Niet getreurd, u bent echt niet de enige met dit probleem. En bij Beauty by Randa hebben we dé oplossing voor u: een power diode laserontharing behandeling. Laserontharing is een veilige, snelle, effectieve en pijnloze manier om ongewenste beharing te verminderen.

microblading

Microblading is een nieuwe semi-permanente make-up techniek, waarmee je mooie wenkbrauwen kunt creëren. Wenkbrauwen zijn momenteel dé blikvangers van een make-up look. Met behulp van microblading hoef je niet elke ochtend veel tijd te verliezen met het shapen en opmaken van je wenkbrauwen en hoef je er een tot twee jaar nauwelijks meer naar om te kijken.

wimper extentions

Wimperextensions is een methode om wimperverlengingen één voor één bovenop je eigen wimpers te plaatsen, zodat ze er voller en langer uizien. Howel veel mensen denken dat het niet natuurlijk is, geeft het je ogen een stralende uitstraling als het op een natuurlijke manier is in vergelijking met extreem volle en lange methoden. We beiden drie soorten: One by one, 2D en 3D wimperextensions. Ze zien er allemaal natuurlijk uit maar 2D en 3D zien er voller uit dan one by one.

ipl haren verwijderen veghel
ipl laser ontharen venray

maak uw afspraak

Ma-za

09.00- 18.00 uur

Zaterdag

10.00 – 16.00 uur

Contact

Telefoon

06 47 55 44 63

Email

info@beautybyranda.nl

Adres

Beauty by Randa
Ravelstraat 40
5802JC
Venray